Skip to content

About

BetaLAN er ett lan av studenter for studenter ved UiA, hovedsaklig UiA Grimstad.

Hva er Betalan

Betalan er et dataparty hvor det foregår konkurranser innenfor ulike dataspill. Det er også en sosial arena hvor ulike studenter kan treffes og rett og slett ta det helt med ro fra studie og andre hverdagslige problemer. BetaLAN er en datterorganisasjon av Beta med eget styre, bestående av BetaLAN ansvarlig, Betas nestleder og leder. BetaLAN er først og fremst åpent for alle studenter ved UiA og er helt alkoholfritt! Betalan har som mål å arrangere LAN en gang i semesteret. LANet har en forøvrig maksgrense på 100 personer så husk å vær raskt ute med å få tak i billetter.

BetaLAN crew

BetaLAN har selvfølgelig et crew. Antall crewmedlemmer varierer fra år til år, men normalt har det pleid å være mellom 7 til 10 personer eksklusiv styret. For å bli med i crewet kan det søkes om plass ved å fylle ut en søknad. BetaLAN crewet søknader blir plukket ut hele tiden og det er BetaLAN ansvarlig i Beta som plukker ut sitt crew.

Konkurranser

Det er pleid å være en del konkurranser i spill som blir foreslått av deltakerne, for mer informasjon angående det, sjekk forumet. Noen vanlige klassikere har vært Trackmania og Mario Kart 64.